nVidia ATI GeForce-ulv

Annonse


– GeForce 5 forsinket

nVidia ATI GeForce-ulvNV30 er den nye grafikkprosessoren fra markedslederen Nvidia, og skulle opprinnelig være i butikkhyllene allerede under navnet GeForce 5.

Men produktene ligger an til å bli en god del forsinket. Riktignok vil begrensete opplag av de første GeForce 5-kortene sannsynligvis bli tilgjengelig før jul, men det drøyer nok til utpå våren før kortene er å finne i nye ferdig-PCer og i store nok volumer til å gjøre et innhogg i butikksalget. melder ZDNet News.

Radeon har alt å vinne

Det har ATI grunn til å glede seg over.

I dag er Radeon 9700 den raskeste grafikkprosessoren på markedet, og har vært i handelen en god stund allerede.

Dette kan ha stor betydninger for julesalget, i en tid da mange sannsynligvis vurderer og oppgradere systemene sine. Riktignok vil NV30 være raskere og bedre, men hvis det ikke er lett tilgjengelig før juletider ligger er det stor sannsynlighet for at ATI får lagt beslag på betydelige deler av markedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse