Nettverk PC

Annonse


P2P-advarsel til bedrifter

Nettverk PCSom ledd i sin tilsynelatende evige kamp mot piratkopiering, har Recording Industry Association of America (RIAA), Motion Picture Association of America (MPAA), og flere komponistforeninger forfattet et brev som i dag sendes ut til samtlige selskaper på Fortune 1000-listen.

Brevet er en advarsel til selskaper som lar illegal fildeling foregå på sine nettverk og servere, kan CNet News fortelle.

Det heter seg blant annet i brevet at:

«Det virker som om mange bedrifters nettverksbrukere nyttegjør seg av raske nettforbindelser på jobben til å åpenlyst laste opp og ned opphavsrettsbeskyttete filer til P2P-tjenester, og også lagrer og distribuerer slike filer på selskapenes interne nettverk. Bruken av deres nettverk til å piratkopiere musikk, filmer, og andre beskyttete verk både hemmer bedriftsnettverkets kapasitet for annet arbeid, og setter dere og deres ansatte under betydelig juridisk ansvar.»

Den samme gruppen har tidligere sendt lignende brev til amerikanske universiteter, og trakk i fjor et selskap i Arizona for retten etter at de innrømmet at de hadde latt sine ansatt bedrive piratkopiering over nettverket sitt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse