Tomb Raider AOD

Annonse


Eidos utsetter melkekyr

Tomb Raider AOD

Jul etter jul har Eidos dratt inn store penger på to av sine sterkeste titler noensinne. Tomb Raider og Championship Manager tilhører en spillers julefeiring like mye som marsipan og julebrus.

Men nå har Eidos, som har slitt med økonomien i år, annonsert at ingen av disse titlene vil nå julesalget som tidligere lovt. De vil komme på markedet i løpet av februar 2003.

Annonseringen medførte et fall i Eidos’ aksjer på 9 % ettersom investorer forventer at dette vil påvirke utbyttet betraktelig.

Trenger mer tid

I følge Eidos selv er grunnen til Tomb Raider Age of Darkness’ utsettelse av utvikleren, Core Design trenger mer tid for å gjøre ferdig spillet. De lover at når spillet blir ferdig vil det støtte alle de siste teknologiene for både PC og Playstation 2.

Sports Interactive so står bak utviklingen av Championship Manager sier på samme måte at de rett og slett ikke blir ferdige, men lover tidenes fotballspill når de er ferdige.

Eidos pressetalsmann lover nyhetstjenesten Ananova at disse utsettelsene ikke vil påvirke selskapets resultat for inneværende år.

Bra at Eidos har fått ferdig titler som Hitman 2 i tide, da.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse