Annonse


Bluetooth-tastatur fra Microsoft

Det er en måned siden Microsoft sendte ut utviklerkode for Bluetooth-produkter. Nå følger de selv opp med å lansere trådløse tastatur og mus.

Wireless Desktop for Bluetooth vil inneholde et tastatur, en mus og en sender / mottaker som også kan kontrollere et begrenset antall andre enheter. Dette settet vil koste ca. 1.200,- kroner i USA. Det vil også bli sluppet separate Bluetooth mus, som er priset til ca. 650,- kroner.

Det er kun brukere av Windows XP med Service Pack 1 installert som får benytte seg av disse produktene. Det vil ikke bli laget drivere som støtter andre operativsystemer, skriver Geek News.

Ikke PAN

Selv om Microsoft nå støtter Bluetooth teknologien, vil de ikke støtte Personal Area Networking (PAN).

Et PAN er et lite nettverk mellom Bluetooth-enheter som kommuniserer uavhengig av en datamaskin. Du vil altså kunne sende filer direkte fra kameraet til skriveren uten å synkronisere dem innom PC-en først.

En representant for Microsoft har sagt at støtte for PAN vil komme etter hvert. Og når støtten kommer, vil Microsoft bruke sin egen ActiveSync til å styre nettverket i stedet for å bruke den åpne standarden, Bluetooth synchronisation protocol.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse