Annonse


«Business-Linux» klar 18. november

De færreste IT-sjefer i større virksomheter liker å basere seg på uferdig nerde-vare – uansett hvor gratis det måtte være. Dette vil UnitedLinux rette på. De tilbyr en strømlinjeformet pakke kalt UnitedLinux som inneholder alt en bedrift trenger – fra nettverksdrift til kontorapplikasjoner.

Oppdatering a la XP

Pakken inneholder til og med automatisk oppdateringsfunksjon, akkurat som Windows XP og Mac OS X. Dermed kan bugs fikses i det de oppdages, og forbedringer skje når etterspørselen hos kundene blir stor nok.

UnitedLinux-folkene satser på en større oppdatering en gang i året. Første versjon av samle-systemet vil være klar 18. november.

Fortsatt konkurranse

Lederen for prosjektet, den tidligere Network Associates-ansatte Gregory Blepp, sier til The Register at de fire distribusjonene fortsatt vil konkurrere, og at det ikke er snakk om noen fusjon av selskaper.

– Verden er ikke tjent med nok en dominerende aktør som Microsoft, sier Blepp.

Målet er utelukkende å gjøre det enklere for bedrifter å bruke Linux, og dermed åpne markeder for hverandre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse