WD 120 GB harddisk

Annonse


Backup med et tastetrykk

WD 120 GB harddiskOpprinnelig var det Maxtors tidligere konkurrent Quantum som utviklet systemet, men Maxtor har arvet det etter at de kjøpte Quantum i fjor vår.

Først nå lanserer de harddisken som gjør at ingen lenger har noen unnskyldning for å la være å sikkerhetskopiere sine viktige data.

Trykk på knappen

Her er det bare å smelle inn USB 2.0 eller FireWire-pluggen og trykke på knappen. Og vips! kopieres hele c:-disken over på den eksterne disken.

Du kan selvsagt kopiere andre disker enn c:, eller ta selektiv backup av enkeltkataloger og enkeltfiler, men da må du inn og gjøre disse kjedelige, aktive valgene som du egentlig ikke gidder.

Like greit å synkronisere hele greia.

Ukomprimert

Filene blir ikke komprimert, slik tilfellet er med andre backupsystemer. Med fra 80 til 250 GB skulle det være nok av plass for de fleste.

Diskene er kompatible både med Mac (FireWire) og PC (FireWire/USB 2.0).

Serien med de nye diskene har fått navnet Personal Storage 5000, og er allerede tilgjengelig på det amerikanske markedet. De ventes i norske nettbutikker før jul. Prisene vil ligge omtrent der hvor eksterne disker ligger i dag, hvilket vil si rundt 3000 kroner for 120 GB, 2500 for 80 GB og 4000 for 250 GB.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse