Annonse


Motorola dropper Accompli 388

Accompli 008 ble aldri den suksessen Motorola hadde håpet på. Til tross for at det dreier seg om en avansert telefon med GPRS, Java, e-post, avtalebok og det meste en proffbruker kan ønske seg.

Full stopp

Accompli 388 skulle bli alt hva 008 var og mer til. Dessuten var designet forbedret, med et utvendig display (egentlig et gjennomsiktig felt i lokket), redusert størrelse og mykere linjer.

Men Motorola har mistet troen på 388. I følge Roy Larsen i Motorola Norge vil modellen heller ikke bli lansert utenfor Norge.

Ikke første gang

Motorola har også tidligere stoppet mobiltelefoner, men sjelden etter at de er kommet så langt i utviklingen som Accompli 388. Telefonen ligger fortsatt på selskapets hjemmesider som en kommende modell fra Motorola.

Må ha farger

Det er konkurrentenes satsing på fargeskjermer som gjør at Motorola dropper 388. Selskapet innser at telefonen vil bli mindre attraktiv enn konkurrentenes modeller om den sendes på markedet med gråtoneskjerm.

Rimelig fargemodell

Motorola lanserer i disse dager sin fargemobil T720. Dette er en rimelig mobiltelefon med 4096-farger, GPRS og Java. Den har også synkroniserbar kalender og avtalebok, men den har ikke trykkfølsom skjerm slik Accompli har hatt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse