Annonse


NM i programmering

Mesterskapet er en konkurranse for datastudenter ved alle norske høyskoler og universitet. Konkurransen arrangeres som en lagkonkurranse der lag med inntil 3 studenter konkurrerer mot hverandre om å løse flest mulig programmeringsoppgaver i løpet av 5 timer. Konkurransen arrangeres samtidig i Bergen, Halden, Molde, Oslo, Tromsø og Trondheim.

Til Hawaii?

De to beste lagene vil få midler stilt til disposisjon av Trolltech og Microsoft Norge for å gå videre til VM i programmering, der finalen arrangeres på Hawaii.

I fjor ble et lag fra NTNU norgesmestere og representerte Norge i semifinalen sammen med lag fra universitetene i Bergen, Oslo og Trondheim samt Høyskolen i Trondheim. Ingen av lagene kom videre fra semi-finalen.

Fler opplysninger finner du HER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse