Annonse


– Pisk piratene offentlig!

– Malaysia må lære av Singapore (hvor pirater fengsles kategorisk), som har så og si lykkes i å fullstendig utryddet handelen med pirat-CDer og VCDer, sier en talsmann for gruppen til nyhetstjenesten The Star Online.

Krever strengere straffer

Karyawan-gruppen mener artistenes interesser ikke blir tilstrekkelig ivaretatt, og at nåværende lover i Malaysia ikke fungere så lenge det ikke settes eksempler med utøvende avstraffelse – inkludert pisking og lengre fengselstraff.

Nylig ble en VCD-forhandler idømt en bot på ca 5000 kroner og tre dagers fengsel. Karyawan argumenterer med at selskapet hans sikkert tjener denne summen hvert eneste minutt, og at straffen derfor er alt for mild.

Organisasjonen mener samtidig at plateselskapene bør følge myndighetenes oppfordring om å senke prisene på sine produkter, for å gjenvinne platekjøpernes gunst.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse