Annonse


StarCraft Ghost annonsert

Natt til fredag hadde Blizzard nedtelling på sine store produktannonsering.

Kl 02:00 i natt norsk tid nådde telleren 00:00:00. Deretter gikk nettsidene ned i en halvtimes tid. Så fikk fansen svar…

Mange hadde håpet vi fikk se StarCraft 2, oppfølgeren til et av tidenes mest populære sanntids-stragispill. Andre trodde det kanskje var snakk om mer beskjedne saker, som en tilleggspakke til Warcraft III, eller kanskje en portering av World of Warcraft.

Men de som derimot tippet at produktet het StarCraft Ghost, og at det dreide seg om et konsollspill i «3D taktisk action»-kategorien, hadde tydeligvis helt rett i det.

Spill en Terran Ghost

Og her skal vi få oppleve stjernekrigen gjennom øynene på en fotsoldat. StarCraft Ghost setter deg inn i rollen som Nova, en Terran Ghost, topptrent i spionasje og taktisk krigføring.

Det blir naturligvis masse kjente våpen, bygninger og kjøretøy fra de som kjenner StarCraft-spillene fra før.


(Du trenger Flash Player for å se skjermbildene.)

For hvilke plattformer

Det annonserte lanseringstidspunktet for StarCraft Ghost er mot slutten av 2003.

Blizzard har riktignok enda ikke røpet hvilke konsoll spillet utvikles for, utover at det ikke er snakk om et PC-spill. Mange regner Playstation 2 som et sikkerstikk, men noen offisiell bekreftelse foreligger altså foreløpig ikke.

Se forøvrig www.blizzard.com/ghost

Utelukker ikke StarCraft 2

P.S. Blizzard kan ikke si når, og vil heller ikke bekrefte at de noensinne vil lage StarCraft, men over likevel å komme med fremtidige PC-produkter i StarCraft-verdenen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse