Annonse


PC for barnehagen

PC’en, som inneholder pedagogisk programvare og er bygd inn i et fargerikt møbel av den typen som faller i smak i denne aldersgruppa, kan ses av både foreldre og barn på et forskningsarrangement på Universitetsplassen i Oslo i dag og i morgen.

Har gitt bort 7000 PC-er

IBM har med det såkalte «KidSmart»-programmet siden 1998 donert mer enn 7000 PC-er til skoler og barnehager over hele verden. Barn både i USA, Australia, Sør-Afrika, Kina, India, Thailand, Japan, Tyskland, Italia og England har fått nyte godt av gavmildheten. I 2002 ble donasjonsprogrammet introdusert i Danmark, Sverige og nå i Norge.

De første i Norge blir utplassert i Haugen barnehage på Furuset i begynnelsen av oktober. Neste år står ytterligere åtte barnehager for tur i IBMs donasjonsprogram i Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse