Annonse


Mus med dockingstasjon

Da vi for noen uker siden spurte Microsoft hvorfor de ikke lager trådløse mus med batterilader, fikk vi overraskende nok høre at det simpelthen ikke var nok etterspørsel etter et slikt produkt, og at det hele ble for upraktisk.

Et av hovedargumentene for å kun basere seg på standard batterier var at Microsoft ville unngå situasjoner hvor arbeidet måtte avbrytes for å sette musen i laderen.

MX 700

Logitech har tydeligvis andre tanker rundt dette, og lanserer nå sin første mus med dockingstasjon – og feier bort Microsofts innvendinger som uvesentlige.

MX 700 Cordless Optical Mouse er toppmodellen i Logitechs helt nye MX Performance-serie muser, hvor både gamere og grafikere blir lovet superpresis og responsiv kontroll i 800 dpi. Den trådløse MX 700 vil være å få tak i for omlag 700 kroner i løpet av oktober, og leveres med to stk. oppladbare batterier og en dockestasjon.

Hurtigladning

10 minutters hurtigladning i dockingstasjon skal fylle batteriene med nok kraft til en dags bruk, og Logitech lover at en full 5-timers oppladning holder i ca. 10 dager.

Og hva hvis batteriene likevel skulle gi opp i et kritisk øyeblikk? Vel, siden de oppladbare batteriene i MX 700 er i vanlig AA-størrelse kan du når som helst bare stappe inn et par helt vanlige LR6-batterier, og fortsette arbeidet som vanlig.

Så der, Microsoft – det var da vel ikke så vanskelig?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse