Pentium 4 - M

Annonse


Laptop opp på 2.2GHz

Pentium 4 - MDenne uken lanserer Intel sin ny 2.2GHz Pentium 4-M brikke, som betyr at vi om kort tid kan vente å se bærbare PCer som vil være 200 MHz raskere enn dagens toppmodeller på 2 GHz.

Foruten hastighetsøkningen er det derimot ingen teknisk nyvinninger i den nye prosessoren, ifølge ZDNet News. Derimot ligger det an til at Intel får introdusert sin nye Banias-prosessor neste år, som vil muliggjør både mindre og mer batteriøkonomiske bærbare PCer.

Laptop-salget er nå et lyspunkt i et ellers beskjedent år for PC-salg generelt. Ifølge analytikerne i Gartner, er veksten på salget av bærbare PCer nå 6.1 prosent i forhold til for ett år siden. Samtidig har salget av stasjonære maskiner gått jevnt nedover de siste årene.

For mer informasjon om Pentium 4-M, se HER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse