Tandberg 7000

Annonse


Tandberg vs. Tandberg

Tandberg 7000Da Tandberg-konsernet ble fisjonert i tre deler for mer enn 20 år siden, tenkte de ikke på hvem som skulle arve domene-navnet. I dag mener begge Tandberg-selskapene de har rettighetene til internett-domenet, skriver Aftenposten.

Først til mølla?

Tandberg.com er i dag nettadressen til Tandberg Datas hjemmeside. Selskapet registrerte tandberg.com i mars 1996, og mener det er prinsippet om “først til mølla” som gjelder når det gjelder registrering av domenenavn.

Tandberg ASA mener gamle avtaler kommer selskapet til gode i denne striden, og ønsker domene-navnet til sin internasjonale satsning. Tandberg ASA har i dag nettstedene tandberg.net og tandberg.no.

Retten avgjør

Tandberg ASA og Tandberg Data har ikke lykkes i å komme til en minnelig løsning, og dermed blir det opp til retten å avgjøre hvem som har rettighetene til den mest attraktive Tandberg-adressen på internett. Oslo namsrett vil behandle saken i dag og i morgen, skriver dn.no.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse