Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Norsk snowboarder fronter Nokia

En 90 meter lang og 2,5 meter høy halfpipe står i sentrum når Nokia slipper sine nye modeller i Marseilles i dag. Og i halfpipen viser norske Roger Hjemstadstuen sine ferdigheter.

Lanseringen av Nokias nye modeller har fått navnet Totally Board, og i fem døgn har arrangørene stått på hodet for å bygge opp halfpipen, som er til sammen 90 meter lang. 300 tonn snø er kjørt inn til Marseilles, der 18 gutter og 6 jenter skal vise artisteri i verdensklasse.

Totally bored

I tillegg til snowboard blir det vertikal skateboard, dundrende popmusikk og store skjermer der du kan få opp dine egne MMS-meldinger. Med en så åpenbar målgruppe for arrangementet må Nokia finne seg i at det forventes en ny og trendsettende ungdomstelefon. Det er en stund siden sist det skjedde…