Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nye Nokia-modeller i dag

I løpet av dagen vil Nokia holde en pressekonferanse. De vil blant annet lanser 3650 med fargeskjerm og innebygget kamera.

Nokia logo blå
Tapio Hedman, pressetalsmann i Nokia, ville i går ikke bekrefte eller kommentere saken. Flere svenske nettsteder har meldt at Nokia vil slippe 3650, som er ventet på markedet første kvartal 2003. Forventningene er skyhøye.

Nokia har hittil i år kommet med seks ulike mobiler med fargeskjerm, inkludert flaggskipet 7650. Men selskapet har uttalt at de har fire fargeskjem-mobiler til som skal på markedet.

Ungdomstelefon

Sony Ericsson har i den siste tiden slitt salgstallene, men kom nylig med T300. De håper at en rimelig mobil vil kunne nå ut til ungdommen.

I følge tall fra Gartner research group har Nokia på verdensbasis 36% av mobil markedet. Det er mer enn dobbelt så mye som sin nærmeste rival Motorola.

Mer MMS

MMS har ikke svart til teleselskapenes forventninger og mange har lidd store økonomiske tap.

Analytikere håper at lanseringen av disse rimelige mobilene med fargeskjerm vil føre til økt bruk av MMS (multimedia messaging) og da selvfølgelig mer penger i kassa til teleoperatørene.

Stikkord: Mobil