Annonse


Er dette framtids-huset?

Huset har automatisk peis, TV-en sjult i veggen, usynlige høyttalere i taket og gardiner som lukker seg på kommando.

Touch-paneler styrer gjennom hele huset lys, sikkerhetssystemer, varme, air conditioning, video -og lydbiblioteker og høytalerne som ligger skjult i vegger og tak.

Søte drømmer

Selv det å våkne om morgenen er en drøm. Ingen vekkerklokker som brutalt river deg ut av søte drømmer. Musikk strømmer ut gjennom høytalerne, gardinene trekkes automatisk fra, lyset går på, og varmt vann begynner å renne i dusjen.

Jones er leder for Escient Technologies i USA. Selskapet utvikler teknologiske hjemme-systemer som fletter mulighetene til internett inn i hverdagslige produkter. Han har patent på voicemail teknologien som blir brukt av de fleste teleselskapene verden over.

Full kontroll

Mens Jones er ute og reiser, har han full tilgang til hjemmet sitt. Dersom han skulle få besøk av innbruddstyver kan han med et tastetrykk varsle politiet og forsegle dører samtidig som han følger forbryterne på et av husets mange kameraer.

Han har til og med et kinoanlegg med plass til 20 mennesker og en vinkjeller som som sjekker fingeravtrykk(?!).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse