Nokia 7650

Annonse


Skuffende MMS fra Nokia

Nokia 7650MMS er meldingsformatet der du kan sende lyd, bilder, musikk og annet multimedieinnhold fra Telefon til telefon. Ved å sette sammen ulike elementer kan mottakeren pakke opp en hel liten forundringspakke der skiftende bilder og små animasjoner gir meldingen liv.

Oppstykket

NRK har allerede laget flere slike meldinger der du kan laste ned vittigheter fra Otto Jespersens Baron Blod, eller TV-historiske øyeblikk som bildene fra terrorangrepet på World Trade Center.

MMS-ene fungerer fint på Sony Ericsson T68i, mens Nokia sliter stygt. Du får riktig nok meldingene, og alt er på plass, både av lyd og bilder. Problemet er bare at hvert enkelt element er pakket for seg, og følgelig også må åpnes hver for seg. En sketsj med Trond Kirkvaag blir ikke morsommere når du må bla fra bilde til bilde, i stedet for at det hele kjøres som slides på telefonen. .

3510 ubrukelig

Foreløpig er det bare T68i og 7650 som kan kjøre MMS. Nokia 3510 kalles riktig nok en MMS-telefon, men når det ikke er mulig å høre lyd blir det ikke så mye multimedia igjen. Nokia 3510 har heller ikke fargeskjerm, og bildene du laster ned fra MMS-serveren hos NRK blir fullstendig uleselige.

Om du selv ønsker å teste NRKs MMS-meldinger må telefonen din være satt opp for MMS. Foreløpig er det bare Telenor Mobil som tilbyr dette. Det må i tillegg være GPRS-dekning der du befinner deg.

NRKs MMS-sider finner du her:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse