Annonse


Gale etter kamera-mobil

21.6 prosent av japanske mobilabonnenter har en telefon med innebygget digitalkamera, melder nyhetsbyrået Reuters.

Mote for tenåringer

Operatøren J-Phone lanserte mobiler med kamera for to år siden. Det ble en suksess blant japanske tenåringer. J-Phone er delvis eide av Vodafone, og er Japans tredje største mobilselskap. Det førte til at det største mobilselskapet – NTT DoCoMo kastet seg inn på markedet, og bidro sterkt til utbredelsen.

Gleden slukner

Se første mobiltelefonene med digitalt kamera er kommet på markedet i Norden.
– Erfaringene fra Japan viser også, at kundene holder opp med å bruke kameraet etter tre måneder, og det samme vil vi oppleve her hjemme, sier teleanalytikeren John Strand til danske Computerworld Online.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse