Annonse


Nett-adapter for PS 2 klar

IMed den installert kan spillmaskinen ta seg ut på nettet. Og det er gratis i Nord-Amerika å bruke Sonys nettverk. Blant spillene som er tilgjengelige der er SOCOM: U.S. Navy SEALs” og fotballsimulatoren “Madden NFL 2003.”

Det er solgt 11 millioner PlayStation 2 i USA, og Sony håper på å selge 400.000 nettadaptere i løpet av året.

Tilbud til kjernen

Under lanseringen ble det sagt at det var et mål å utvide familien av spillere, melder nyhetsbyrået Associated Press.
– Hvis du vet at du er god, så i stedet for å slå alle vennene dine ned i støvla hele tiden, så kan du gå ut på nettet og konkurrere med andre som er like oppblåste som deg, spøkte Sonys adm. direktør for PC-underholdning Kaz Hirai.

Xbox kommer

Microsoft’s spilltjeneste Xbox Live skal lanseres 15 november. Nintendo har muligheten for nettoppkobling, og har lovet at de skal i hvert fall ha et spill online i løpet av høsten, i følge nettavisen til New York Times.

Sonys programvare kan brukes det meste fra analoge telefonlinjer, og til kabel. Ved oppstarten er det 13 spill som kan brukes online. Sony vil ikke ta betalt for å la andre selskap bruke deres plattform. På den måten håper de at andre utviklere vil utvikle spill for nettet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse