mms

Annonse


Gratis MMS fra NRK

mmsNRK signaliserer imidlertid at de vil ta godt betalt for tjenestene etter hvert som de har gjort sine erfaringer. Men er du en av de som allerede nå har skaffet deg en MMS-telefon, kan du se innslag med både Otto Jespersen, Trond Viggo Torgersen og Trond Kirkvaag på mobilen.

Kjente figurer

Du kan blant annet få overført korte innslag med «Baron Blod», «Vaktmesteren» og «Tårnfrid».

Dessverre glimrer Robert Stoltenberg og NRKs mest populære underholdningsserie, «Boretsslaget» , med sitt fravær.

Bare test

– Vi vil gi folk mulighet til å teste innholdet gratis nå i starten. Etter hvert som vi føler oss trygge på kvalitet på innhold og teknologi vil vi innføre betaling, forteller Anne Halvorsen, prosjektsjef i NRKs utviklingsavdeling. Hun legger til at NRK har store forventinger til inntekter på dette området.

MMS-meldingene kan du laste ned HER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse