Annonse


Myggjager for PC

Første versjon av myggjageren ble lansert på thaiware.com i november i fjor, og på bare tre dager var den lastet ned til 50.000 datamaskiner rundt om i verden.

Anti-mal

Det har fått den thailandske dataprogrammereren Saranyou Punyaratanabunbhu til å utvikle sitt produkt til også å jage rotter og kakerlakker. Da vi sjekket siden i dag hadde nær 60.000 PC-brukere lastet ned oppdateringen, Antimal 2.0.

Frekvensen programmet bruker kan reguleres, slik at du finner nøyaktig den frekvensen som jager myggen hjemme hos deg. Mygg skal reagere ulikt på lyd, avhengig av art og kjønn (det er bare hun-myggen som stikker).

Programmet skal kunne skape et myggfritt område i en radius på et par meter fra PC-ens høyttalere, skriver Comon.dk.

Støy

Vi har lastet ned og installert mygg-jageren, men kan ikke si vi er videre imponert. I stedet for å jage mygg og kakerlakker trakk den til seg andre kryp som kom for å be meg stenge av den irriterende støyen fra høyttalerne på pulten min. Myggjageren har med andre ord ikke noe i et åpent kontorlandskap å gjøre.

Det er mulig det finnes innstillinger som gjør lyden uhørbar for menneskets øre. Bruksanvisningen var skrevet med skrifttegn som minner om små rumpetroll (thailandsk), så der var det lite hjelp å hente.

Som myggjagere foretrekker vi fortsatt den gode sigar og en sammenrullet avis.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse