Annonse


La roboten ta bryllupsbildene

Roboten, som har fått navnet «Lewis», er utviklet av forskere ved Washington-universitetet i St. Louis, USA.

Gjenkjenner ansikter

Lewis minner mest av alt om et brannslukningsapparat med et digitalkamera på toppen.

På sin vei rundt i selskapet klarer Lewis å skille ansikter fra andre motiver. Når den oppdager et ansikt, tar han oppstilling, komponerer bildet og fyrer av. Akkurat som en profesjonell bryllups- eller kjendisfotograf.

Tips til kjendispressen

Det siste anvendelsesområdet har vi for vår del mest tro på. Paparazzier har blitt veldig dyre, og for mange aviser og ukeblader er det trolig billigere å sende inn Lewis. Mindre risikabelt er det også. Paparazzier blir ofte banket opp av kjentfolk eller deres ledsagere.

Mer om Lewis finner du HER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse