overvåkingskamera

Annonse


Telepati mot terrorisme

overvåkingskameraSlik vil de avsløre potensielle terrorister, hevder de.

Seriøs avis

Det høres utvilsomt ut som en historie fra National Enquirer eller en annen mindre troverdig tabloidavis. Men avisen som skriver dette heter Washington Times, og er ikke akkurat kjent for å fare med vås.

I følge avisa orienterte nylig NASA-ledere sikkerhetseksperter i flyselskapet Northwest Airlines om de nye, elektroniske tankeleserne de holder på å utvikle i samarbeid med et firma de ikke ville navngi.

Registrerer hjerneaktivitet

Washington Times hevder de har fått tilgang til NASAs papirer, der teknologien står beskrevet. I følge disse papirene er det snakk om nevro-elektriske sensorer som registrerer unormale forandringer i både hjerne- og hjerteaktiviteten.

Passasjerer med flyskrekk går trolig enda vanskeligere tider i møte…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse