Annonse


Palm i farge-klemme

Tidligere er det hevdet at Palm kan vise mer enn 64.000 forskjellige farger. En talskvinne for Palm sier at modellen m130 kan vise om lag 58.000 «fargekombinasjoner». Det blir sagt av Palm at selskapet har gjort en «ærlig feil», og at de nå vil gjøre sitt beste for å løse problemet.

– Beklager

Palm håper at de som har kjøpt modellen aksepterer unnskyldningen. Selskapet planlegger ikke å gi noen økonomisk kompensasjon for at de har oppgitt feil data.

Hewlett-Packard hadde et lignende problem med en Jornadamodell for to år siden, heter det i nettavisen News.com. Selskapet tilbød sine kunder avslag på prisen. Palm tilbød kjøpere av modellen m500 å bytte ut basen i mars. Statisk elektrisitet forstyrret kommunikasjonen mellom PC og PDA på de opprinnelige modellene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse