mp3virus

Annonse


Platebransjen vil blokkere surfere

mp3virusEn rekke selskap i mediabransjen har gått til sak for å få de store nettleverandørene som AT&T, Cable & Wireless, Sprint og WorldCom for å stoppe tilgangen til Listen4ever.com (OBS! Høy trafikk!)

«Verre enn Napster»

En føderal rett i New York skal behandle klagen. Bak står blant annet Universal, BMG, Sony og Warner Brothers.

Klagerne har ikke funnet ut hvem som står bak tjenesten. Den skal inneholde tusener av filer, blant annet av Christina Aguilera, Bruce Springsteen, Red Hot Chili Peppers, Eric Clapton, Barbara Streisand, Lenny Kravitz og Whitney Houston, i følge nyhetstjenesten Reuters.

Ukjent bakmann

Listen4ever.com skal ha gitt brukere tilgang til å laste ned musikk. Tjenesten ble registrert i januar i år. Tianjin, som ligger øst for Peking. Teksten på siden er engelsk, og det skal ikke være kinesisk musikk på serveren.

En talskvinne for teleselskapet AT&T sier til New York Times at selskapet aldri er bedt om å blokkere utenlandske tjenester tidligere. Tilgang til tjenesten ble stoppet lørdag kveld fra amerikanske servere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse