SMS vignett

Annonse


Sjalu med SMS

SMS vignettMobilbruk og tekstmeldinger har blitt et tema hos samlivsterapeutene, heter det i en melding fra NTB. Påstanden er at tekstmeldinger på mobiltelefonen kan være årsaken til sjalusi og mistenksomhet mellom kjærester.

Anonymitet

Familieterapeut og leder av Familievernkontoret i Nordland, May Stemland, sier at både mobilbruk og internett har kommet opp som en del av problemene par kan slite med. Men hun mener at nettet også har positive sider. Hun mener særlig menn finner det lettere å få støtte hos personer de ikke kjenner så godt på nett.

Familieterapeut Steven Balmbra Familievernkontoret i Nordland sier at problem kan oppstå når en av partene sender og får mange SMS-meldinger. En sjalu partner kan tro at meldingene kommer fra en ukjent rival. Dette kan igjen forsterke usikkerhet og sjalusi.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse