Netscape

Annonse


Ikke popupfilter i Netscape 7

NetscapeNetscape 7.0 i betaversjon inneholder ikke funksjonen som kan drepe de plagsomme sprettopp-annonsene som mange nettsurfere irriterer seg over.

Det gjør derimot Mozilla, som nå er ute med sin første offisielle versjon.

Tenker på innektene

Netscape-ledelesen sier at de ikke har planer om å legge inn popup-filteret in kommende versjoner. Åsaken er åpenbar: Netscape er et kommersielt foretak, og ville skyte seg selv i foten om de tillot folk å kutte ut inntektsbringende annonser.

Opera best

Heller ikke den dominerende Internet Explorer fra Microsoft har innebygd popup-filter. Derimot finnes det et slikt i Opera. Bruker du denne nettleseren er det meget enkelt å bli kvitt nær sagt all plagsom reklame..

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse