Winamp 3 skin

Annonse


Winamp 3 i ny beta

Winamp 3 skinWinamp har tradisjonelt vært det beste og mest populære programmet for å spille av MP3- og andre lydfiler, men det Windows Media Player har utvilsomt vunnet brukere den siste tiden, ikke minst på grunn av at Microsofts programvare spiller både lyd og video, og er tett integrert i operativsystemet som standard.

Likefremt nærmer det seg nå lanseringstid for Winamp 3, som nå er inne i tredje betaversjon. Programmet har et hurtigere og mer tilgjengelig grensesnitt en Media Player, og tilbyr utviklere og lekfolk muligheten til å skreddersy utseendet med programmerbare «skins» i alle former og fasonger.

Nå med video

Winamp 3 støtter også avspilling av videofiler, en vesentlig nyhet i forhold til Winamp 2. I denne betaversjonen virker det riktignok som om AVI/DivX-implementeringen kanskje ikke er helt ferdigutviklet – bildene er riktignok flotte, men her hos ITavisen.no spilles de opp ned (ypperlig for oss som liker å sitte på hodet i diverse yoga-posisjoner når vi ser film, men…).

Musikkfrelste vil nok ellers sette pris på funksjoner som kryssfading, automatisk gjenkjenning av sangtitler og artister, og kjapp tilgang til nettradio.

Snart ferdig…

Etter planen skal den endelige versjonen av Winamp 3 slippes i løpet av våren, og i mellomtiden kan du laste ned Beta 3 fra winamp.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse