Neo4 PS2 modchip

Annonse


Opphetet mod chip-kamp

Neo4 PS2 modchipTidligere denne uka skrev ITavisen.no om forbrukermyndigheten Australian Competition and Consumer Commission (ACCC) som kritiserer Sony for å forhindre konkurranse ved å ville fjerne mod chips for Playstation 2. Sony svarer med motangrep, skriver ZDNet.

Sony hevder deres eneste motivasjon for å stoppe mod chips fra å bre om seg, er for å forhindre distribusjon og avspilling av illegale, og kopierte spill.

– Blank løgn!

Styreformann i ACCC, professor Alan Fels, hevdet derimot at initiativet kommer for å hindre at australske spill-entusiaster skal kunne handle billigere spill i utlandet, og spille dem av på maskinene sine. Dette avviser administrerende direktør for Sony Corporation Entertainment (SCE) som rent oppspinn.

– Han beskylder oss for å stjele fra kundene våre, når det i virkeligheten er kriminelle som stjeler fra oss, uttaler adm. dir for SCE, Michael Ephraim.

Annonse
– Like billig overalt

Sony tilbakeviser også at utvalget av spill er både bredere og billigere i utlandet. De mener denne kritikken må være ment for andre konsoller enn Playstation.

– Australske kunder betaler akkurat samme pris som alle andre, uttaler Ephraim.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse