Windows XP copied right

Annonse


Nytt program masseproduserer XP-nøkler

Windows XP copied rightProgrampakken består av to deler. En 700 KB .exe-fil som inneholder et installasjonsprogram. Dette programmet starter en ikke-aktivert XP-utgave i sikkermodus. Og vips – så er operativsystemet aktivert én gang for alle.

Lager nøkler

Den andre delen er et program som lager nøkler. Også de gyldige, selv når de blir offisielt registrert hos Microsoft.

Systemet fungerer for alle tre versjoner av Windows XP – Professional, Home og Corporate. I tillegg fungerer det for Office XP.

Umulig å se forskjell

Det tyske nettstedet Heise.de har utført en omfattende test av programmet, og mener å konstatere at det er umulig for Microsoft å se forskjell på en offisiell versjon og en piratversjon aktivert og registrert med Sad Teams programpakke.

Annonse
I løpet av en natt klarte programmet å generere 25 gyldige nøkler. Og ved re-installasjon av operativsystemet på annen PC ble både nøkler og aktiveringskode uten videre akseptert av Microsofts telefonvakt.

Tvil om opphav

Når programmet lastes ned, kan det synes som om det stammer fra hackergruppa Sad Team. Men når programmet installeres, kommer det fram at det er rivalene Blue Line som står bak.

Sad Team har etter sigende tatt kraftig avstand fra programmet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse