SMS generell

Annonse


SMS øker blant eldre

SMS generellDette viser en undersøkelse foretatt av statistikkfirmaet Temo for mobiloperatøren Telia Mobile i Sverige.

Unge fortsatt ivrigst

Det er likevel fortsatt for ingenting å regne i forhold til ungdommens bruk av tekstmeldinger. I aldersgruppa 16-29 år oppgir hele 97 prosent at de har sendt tekstmeldinger minst en gang i livet. Og 37 prosent oppgir at de sender fra en til fem tekstmeldinger om dagen.

Totalt økte bruken av SMS i Sverige med 210 prosent fra 1. januar 2001 til 1. januar 2002.

Mest for å glede

Alt snakk om SMS-terror i skolegården og andre steder til tross: Hele 71 prosent – unge som eldre – oppgir at motivet for å sende tekstmeldinger er å gjøre andre glad. Men i motsetning til de eldste sier ungdommene at de ofte sender tekstmeldinger fordi de ikke gidder eller har tid til å slå av en prat.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse