Annonse


3DMark 2001 i ny versjon

Det finnes en rekke programmer laget simpelthen for å måle ytelsen på maskinen din i alskens situasjoner, og som skal gi et inntrykk av hvor bra maskin- og programvaren din oppfører seg (se en liten oversikt over slike HER).

Også når det gjelder testing av grafikk-kort, PC-ens mulighet for å levere grafikk på forskjellige måter, finnes det en rekke såkalte «benchmarks» å velge mellom, men den klart mest populære av disse er 3DMark 2001 – som ikke bare gjør målinger av ytelse, men også serverer noen heftige grafiske sekvenser du kan kose deg med mens testen kjøres.

Nå har programmet kommet i ny utgave, 3DMark 2001 SE, som du fremdeles kan laste ned og prøve gratis – eventuelt kjøpe pro-versjonen.

Ny scene

Blant nyhetene er, som nevnt, fullstendig støtte av DirectX 8.1, men også en helt ny test som benytter seg av Pixelshader 1.4. En rekke kompabilitetsproblemer har også blitt rettet opp, og Windows XP er nå støttet fullt ut.

Annonse
Mer om de nye egenskapene i 3DMark 2001 SE, samt mulighet for å laste ned programmet, finner du på gamershq.madonion.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse