Annonse


Opera 6.01 er klar

Det er nok av fiffige finesser i Opera 6, både nyttige og mindre sådan. Vi skjønner alle verdien av en innebygd popup-killer, og kanskje også muligheten for å skreddersy det grafiske utseendet, chatting, sidestilte vinduer og innebygde snarveier for alskens søketjenester og oversettere.

(…men hva med «Åpne alle bokmerker»? Med et par hundre av dem, slik som undertegnede, får du deg fort en overraskelse…denne funksjonen er kanskje lagt inn for å understreke viktigheten av «Lukk alle vinduer»?)

Uansett, så er Opera 6.01 nå gjort offisielt tilgjengelig på opera.com.

Evolusjon

Det er først og fremst snakk om en oppdatering, uten store forandringer i funksjonalitet. Du finner en full liste over de nye funksjonene og oppdateringen fra versjon 6.0 til 6.01 HER.

Annonse
Opera lanserte i dag også betaversjon nummer 4 av Opera 5.0 for Mac OS X, med nye funskjoner som støtte for Quicktime og mus med rulleknapp.

Hvilken nettleser man skal bruke får til syvende og siste bli opp til hver enkelt, men at Opera 6 fremstår som atskillige hakk mer sexy og funksjonsfylt enn Internet Explorer er det vanskelig å nekte for.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse