Annonse


Funcom vinner amerikansk pris

Anarchy Online, det store online-rollespillet fra norske Funcom, ble ikke bare nominert til Beste Spill 2001 av ITavisen.no.

I mars-utgaven av det prestisjetunge amerikanske bladet PC Gamer blir AO kåret til årets beste spill i kategorien «Best Massively Multiplayer Game». Denne utnevnelsen setter FunCom stolt på hylla ved siden av «Best Multiplayer Game of Show»-pokalen fra fjorårets ECTS-spillmesse i London.

– Det er fantastisk gøy å få en slik utnevnelse av det største spillbladet i USA. Det er en bekreftelse på at vi har gjort mye riktig det siste halve året med videreutvikling av spillet og presentasjon av nytt innhold til brukerne våre, sier informasjonssjef Marit Lund i Funcom.

Uheldig start

At spillet nå høster mye ros overrasker nok mange, ikke minst de som stiftet kjennskap til Anarchy Online i de første ukene etter spillets lansering. Manglende serverkapasitet og en lang rekke alvorlige bugs gjorde spillopplevelsen til en tildels grusom opplevelse.

Annonse
Så hvordan kan et i utgangspunktet nesten uspillbart produkt bli kåret til «Best Massively Multiplayer Game»?

PC Gamers redaksjon svarer simpelthen: – Have you played AO lately?

-I vår opprinnelige omtale sa vi at Anarchy Online ville bli det «neste store » MMORPG (Massively Multiplayer Online Roleplaying Game) en eller annen gang i fremtiden. Nå er fremtiden her, skriver bladet.

Vil bli en av «de store»

Det kan nemlig se ut som om Funcom endelig har klart å rette opp feilene og gjøre AO til det produktet det burde vært fra begynnelsen av – et høyteknologisk, heftig, og ikke minst spillbart sci-fi online rollespill.

– Nå har vi bevist at spillet er godt nok. Denne utnevnelsen vil helt klart inspirere utviklingsteamet til å gjøre en god jobb også i tiden fremover. Vårt mål er å etablere oss blant de største onlinespillene i verden, sier Lund til ITavisen.no.

Du kan selv prøve Anarchy Online gratis i syv dager, ved å laste ned spillet fra VÅRE DEMOSIDER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse