Anti-virus 2

Annonse


Tjener rått på virus

Anti-virus 2– Vi er spesielt fornøyd med at vi gjennom 2001, kvartal for kvartal, har klart å forbedre veksten innen viruskontroll. Dette beviser at vi ved å fokusere på vår kjernekompetanse kan vokse mer enn markedet, sier administrerende direktør Henning Hansen.

Hard konkurranse

Norman har hard konkurranse fra internasjonale giganter som Symantec, McAfee og F-Secure. Likevel har Lysaker-bedriften en solid posisjon i markedet, både her hjemme og i utlandet.

Selskapet lanserte i fjor nye løsninger for både Lotus Domino, Microsoft Exchange 2000 og Windows XP.

Norman ASA hadde driftsinntekter på NOK 57,3 millioner i fjerde kvartal 2001. Dette er en økning på 23% sammenlignet med tredje kvartal 2001 og 21% sammenlignet med fjerde kvartal 2000. EBITDA for Norman i kvartalet ble NOK 9,5 millioner, en margin på 17%.

Vil fortsette i år

– Fjerde kvartal var et meget utfordrende kvartal med flere store virusangrep som Badtrans og Goner. I 2001 estimeres det at antall email som er virusinfisert er tidoblet sammenlignet med 2000. Det forventes at denne utviklingen vil fortsette i 2002, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse