FTP Warez piratkopiering

Annonse


Film for under tier’n

FTP Warez piratkopieringNettstedet Movie88.com utnytter et hull i internasjonal copyright-lovgivning.

Hullet har sammenheng med øya Taiwans spesielle status. Kina mener det er deres territorium, og resten av verden tør egentlig ikke mene noe som helst. De er redde for å utfordre kjempen Kina – verdens største marked. Samtidig er Taiwan så viktig som industriland at ingen vil risikere store endringer.

«Kontakt oss»

På Movie88s sider ligger følgende melding: «Dersom du eier rettighetene til noe av materialet som ligger her, og mener at disse rettighetene er beskyttet i den kinesiske republikk (Taiwan), vær vennlig å kontakte oss.»

Underlig «butikk»

I forbrukeropplysningens navn plikter vi å gjøre oppmerksom på at det ikke dreier seg om DivX, men tvert om det svært mye dårligere RealVideo-formatet.

Annonse
Netttstedet tok tidligere ikke betalingskort, men ga deg en kreditt på fem dollar når du registrerte deg. Når du hadde brukt opp kreditten, var det bare å registrere seg på ny…

Nå har tar de Visa og Master/Eurocard, og kan tilbyr tre dagers utlån for dollarseddelen.

Advarsel

OBS! En leser har skrevet til oss og fortalt at han betalte 20 dollar (190 kroner) for bare å oppleve at han fikk se filmer i tre dager som Real streaming. Pass på kredittkortet!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse