Annonse


Pogo – en stygg andunge

Skjermoppløsningen er på 320×240 punkter, med maksimalt 256 farger. Det er kanskje ikke så mye å skryte av. En ARM7 RISC-prosessor på 75 MHz er heller ikke all verden, selv om det gir langt høyere ytelse enn vi ser i for eksempel Palm.

Internett

Men funksjonene ellers er det ikke noe å si på. POGO har innbygget GSM/GPRS-telefon, og kan dermed surfe på Internett i nokså grei hastighet. I tillegg benytter nettleseren en egen kompresjonsteknologi som skal komprimere nettsidene ned til om lag 20 prosent av original størrelse. Dette skal gi raskere surfing på Internett.

Med POGO i hånden glemmer du ikke når du har time hos tatovøren

MP3

PDA’fonen har trykkfølsom skjerm, og er i stand til å spille MP3-filer fra et medfølgende minnekort (MMC). Fullt oppladet har den en standby-tid på rundt 3 dager, og en taletid på 3-4 timer.

Rimelig

Prisen er heller ikke avskrekkende. POGO selges for ca 4.000 kroner, og ved å betale en tilkoblingsavgift på ca 400 kroner og et fast beløp på ca 100 kroner per måned har brukeren full tilgang til Internett. Talemeldinger og oppringt datasamband koster kr. 1,30 per minutt.

Annonse
Synkronisering

POGO er en PDA der informasjonen lagres synkront på nett, slik at all informasjon du legger inn i din PDA også kan hentes ned på en hvilken som helst PC med Internett-tilgang.

POGO leveres med lader, stylus, skjermdeksel og stereo håndfri. Dessverre følger det ikke med noen veske som kan skjule det sære utseendet. Mer informasjon om maskinen finner du på http://www.carphonewarehouse.com/pogo/

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse