Annonse


Spanjolene først med MMS

Det dreier seg om nedlastingstjenester som er langt mer avanserte enn de som har vært tilgjengelige via SMS og WAP. I tillegg til bakgrunnsbilder, skjermsparere og animasjoner, skal TMEs kunder kunne laste ned og lytte til musikk, få tilgang til fargebilder og polyfoniske ringetoner.

Forhåndstitt

Med Download Fun får brukeren anledning til å ta en forhåndstitt før man bestemmer seg for å laste ned og betale for objektet, samt en mulighet til å velge når objektet skal mottas. At telefonen klarer, og har tilstrekkelig kapasitet til å laste ned det valgte objektet kontrolleres automatisk.

Utviklingen av de nye mulitimediatjenestene er det første resultatet av Openwaves strategiske samarbeid med TME og deres felles arbeide med bransjeinitiativet M-services. Openwaves løsning lat TME ta betalt for hvert enkelt nedlastede objekt, enten du bruker kontantkort eller har et ordinært abonnement.

Download Fun er en åpen plattform for nedlasting av store filer som digitale fargebilder, Java-applets, musikkfiler osv.

Felles standard

Det er GSM Associations, den globale bransjeorganisasjonen for GSM-operatører og mobilprodusenter som har tatt initiativet til M-Services. En demonstrasjon av hva dette dreier seg om kan du se på

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse