Annonse


MP3-spiller i rustfritt stål

Bang & Olufsen er kjent for designmessige perler, og nå nærmer Beosound 2 seg butikkhyllene. Med et ufo-liknende utseende er du garantert oppmerksomhet på neste togtur.

Beosound 2 benytter seg av SD-minnekort. Som standard medfølger et kort med 128MB lagringsplass – noe som ikke er overveldende hvis du har vendt deg til spillere med 20GB. Omregnet i spilletid tilsvarer 128MB rundt fire timer musikk, litt avhengig av kvaliteten på låtene.

Den nye spilleren er tenkt brukt sammen med Bang & Olufsens MP3-programvare Beoplayer. Denne har ligget ute til gratis nedlasting i lenge tid.

Dyr design

Beosound 2 veier litt i underkant av 95g og skal etter planen dukke opp i butikken i april. Prisen blir, etter det ITavisen.no erfarer, 5.800 kroner uten øretelefoner – og 6.900 kroner hvis du vil ha dem med.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse