Spike trådløst spill

Annonse


Advarer mot håndkontroller

Spike trådløst spill– Stadig flere benytter seg av vibrerende håndkontroller. Merking av eskene vil opplyse både barn og foreldre om helserisikoen, uttaler Gavin Cleary ved barnesykehuset Ormond Street Children’s Hospital i London.

Yrkesskade

Advarselen kommer etter at Cleary kontaktet British Medical Journal. En 15-åring skal ha pådratt seg store hevelser og skader ved bruk av en slik kontroll. Skadene er svært like yrkesskader mange får ved langvarig bruk av diverse redskaper. Dette skriver Reuters.

Gutten, som satt foran spillmaskinen hele syv timer per dag, har nå problemer med store smerter og hevelser i hendene.

– Syv timer er vesentlig mer enn fabrikanten anbefaler. Vi må regne med at dette ikke er et uvanlig tilfelle, uttaler Cleary.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse