Annonse


Palm i705 er klar

Ryktene om den nye maskinen viste seg altså å være riktige. Men i705 er laget for å virke i Mobitexs nett. Det betyr at den er ubrukelig utenfor USA.

Handspring får forsprang

Det er like vel liten grunn til å tro at Palm vil begrense seg til det Amerikanske markedet. I så fall betyr det at hovedkonkurrenten Handspring får et forsprang i Europa med sin Treo. Denne maskinen har de samme egenskapene som en Palm, i tillegg til at den er en fullverdig mobiltelefon

Mobiloperatører over hele Europa har tatt imot Treo med åpne armer. PDA-telefonen har de kvalitetene som må til for å øke datatrafikken i mobilnettet, noe som er et uttalt mål for operatørene.

Annonse
Tåkeprat

Palm tilbakeviser heller ikke at de vil komme på banen med en europeisk (les:GSM) variant av i705. – Vi tror trådløs teknologi er fremtiden, så du kan regne med at vi kommer til å stor oppmerksomhet rettet mot markeder utenfor USA. Mer kan vi ikke si om dette nå, heter det i en uttalelse fra Palm.

Bluetooth

Palm vil under 3GSM i Cannes vise sine nye Bluetooth SD-kort. Men etter det Itavisen.no erfarer vil de øvrige produktnyhetene på denne siden av sommeren dreie seg om variasjoner over maskiner vi allerede kjenner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse