Annonse


Belgisk ku drev telefonterror

En rekke mystiske samtaler til en intetanende belgisk kvinne viste seg å være en ku som trengte melking, melder avisa Het Laatste Nieuws.

– Jeg hørte bare et uforståelig signal, og ingen stemme. Det var overhodet ikke noe hyggelig. Ved et tilfelle ble jeg vekket litt før klokka fire om morgenen, forteller Caroline Lenaert.

Viderekobling slo feil

Bonden som eier kua, og flere andre, hadde rigget opp et system som automatisk skulle ringe han hvis melkemaskinen av en eller annen grunn sluttet å virke. Ved en feil viderekoblet han maskinen til kvinnens telefon istedenfor sin egen.

Enden på visa ble et telefonselskapet som sporet opp samtalene til boden, bosatt i den belgiske byen Poppel. Problemet ble rettet opp og Lenaert sover nå uforstyrret om nettene – ihvertfall når det gjelder oppringninger fra melkesprengte kuer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse