SMS generell

Annonse


Send SMS fra Outlook

SMS generellTilllegget finnes for de to siste versjonene av Outloook – 2000 og Office XP. Det er svært viktig å velge riktig versjon!

Vi har foretatt en kort test, og funnet ut at det faktisk virker. Men først må du legge inn mobilnummeret ditt, samt passordet du bruker for å logge deg inn på Telenor Mobils tjenester på nettet.

Koster penger

Med andre ord ikke helt sømløst, men slik må det jo være for å hindre at uvedkommende sender SMS på din bekostning. For betale skal du jo – dette er ikke som de web-baserte tjenestene som fortsatt finnes på nettet. Det koster 75 øre å sende fra Telenor til Telenor, og 1 krone for å sende en melding til en abonnenter hos NetCom og andre selskaper.

Når du har installert programmet, får du et nytt valg under menyen »Handlinger». Når du velger »Ny tekstmelding» får du opp en dialogboks der du velger mottakerens nummer fra din ordinære adresseliste i Outlook.

Annonse
Du spoler deg nedover i lista, og dobbelklikker på personen du skal sende meldingen til.

Kunne vært bedre

Lista viser heldigvis bare mobilfeltet, men vi skulle ønske at Telenor hadde gjort seg litt mer flid med å integrere tillegget. Det beste ville ha vært om adresselista hadde oppført seg som den vi er vant til i Outlook.

Uansett er det uhyre praktisk å kunne sende tekstmeldinger direkte fra mailprogrammet vi bruker til daglig – en funksjon vi har savnet lenge.

En kjekk liten ekstrafunksjon er muligheten til å videresende e-post som SMS.

Nå venter vi bare på SMS-funksjon i Microsoft Messenger!

Program og brukerveiledning finner du her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse