Annonse


PowerMac med dobbel gigahertz

Apple runder for første gange gigahertz-barrieren, og gjør det like så godt dobbelt opp. Den nye toppmodellen i PowerMac G4-serien stiller nå med to prosessorer på 1 GHz hver, mens mindre fartshungrige og pengesterke kjøpere kan gå for 800- eller 933 MHz-utgavene.

PowerMac G4-serien leveres nå med GeForce 4 MX skjermkort (som fremdeles ikke er offisielt annonsert av nVidia), og alt fra 256 MB til 1,5 GB DDR-SDRAM, CD-brenner og/eller DVD-R.

Apple hevder at samtlige av de nye PowerMacene yter langt bedre i blant annet Photoshop enn en PC utstyrt med Intels 2GHz Pentium 4-prosessor, og viser til tester hvor G4 er hele 71 prosent mer effektiv.

Doble gigahertz-systemer fra Apple er tilgjengelig fra 34 707 kroner og oppover.

Mer detaljerte spesifikasjoner om de nye PowerMacene finner du på apple.com/no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse