Nokia 5210

Annonse


Les hvem som ringer

Nokia 5210Så kan bli tilfelle hvis det svenske firmaet PhonePages of Sweden AB får innpass på det norske markedet. På messen Comdex Nordic i Gøteborg presenterte de for litt tid siden sitt nye produkt. Firmaet tar nå sikte på å selge løsningen til blant annet norske mobiloperatører.

«Phonepages» benytter seg av GPRS, og lar abonnenter lage sin egen lille info-side om seg selv – tilsvarende hjemmesider på Internett. Dette gjøres enten ved å logge inn på my.no eller direkte fra mobiltelefonen.

Ved oppringning fra en med registrert side vil full informasjon dukke opp i displayet, til forskjell fra bare nummeret. Løsningen skal automatisk tilpasse seg telefonenes format – eksempelvis WAP, Pocket PC og i-mode.

Optimister

PhonePages of Sweden AB har stor tro på at operatører vil interessere seg for produktet, i og med at det vil føre til økt data-trafikk ved hver eneste oppringning.

Annonse
– Dette burde være det mobiloperatørene har ventet på. En tjeneste som øker traikken av data hver gang noen rigner, uttaler Carina Dreifeldt, talsmann for det forholdsvis nyetablerte svenske firmaet.

Skulle de norske operatørene fatte interesse vil du i framtida kanskje slippe skeptiske «Hallo?» fra folk som ikke ikke kjenner nummeret ditt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse