Microsoft HomeStation

Annonse


HomeStation kan komme i 2003

Microsoft HomeStationDet har en stund vært rykter om at spillkonsollen Xbox bare er Microsofts første skritt inn i stua, og at et nytt alt-i-ett underholdningsprodukt er godt inne i utviklingsfasen. Et bilde av det som har blitt kalt Homestation har figurert diverse steder på nettet, og spekulasjonene om hva Microsoft egentlig sitter med oppe i ermet har vært mange og vidløftige.

En rekke analytikere fra firmaer som Prudential Securities og Envisioneering Group uttaler ovenfor TechTV at HomeStation vil bli en neste-generasjons konvergensmaskin, som kombinerer Xbox med DVD-spiller, digital videomaskin, musikk, Internett, og lokalnett via f.eks Bluetooth, og elementer fra tradisjonelle bærbare PC-er.

Microsofts avtale med nVidia, markedsleder innen grafikkteknologi, kan gi HomeStation det tekniske løftet nødvendig for å konkurrere med nye lignende produkter som Moxi Media Center, skriver TechTV.

Neste år?

Analytikere som har fått studere Microsfots planer i detalj, har sagt at HomeStation trolig vil bli offisielt presentert i løpet av året, og havne i butikkhyllene allerede i 2003 til en utsalgspris som vil ligge under fem tusen kroner.

På spørsmålet om hvorvidt HomeStation vil bli neste generasjon av Xbox, er Microsofts svar åpen for tolkning: «Xbox er et videospill-system konstruert for å spille videospill».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse