Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Enorm ny musikk-katalog

Irritert over at MusicNet og Pressplay bare er for amerikanere? Universal har åpnet et arkiv med lydklipp fra samtlige album i plateselskapets katalog – også for nordmenn.

Universal åpnet nylig UniversalMusicWorld.com, med lydklipp fra over 3.500 album. Til sammen finnes klipp fra 50.000 låter – det største arkivet hittil gjort tilgjengelig av ett plateselskap alene. Ihvertfall hvis vi skal tro Universal.

Den søkbare databasen har 30-sekunders klipp som kan spilles av med enten Real Player eller Microsofts Windows Media. De besøkende har muligheten til å søke både etter tittel på album, navn på artist eller sjanger på musikken.

Med abonnement på databasens nyhetsbrev kan du holde deg oppdatert om nye låter som legges til.

Katalogen finner du her.