Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nå kommer DVD-skriveren

I samarbeid med selskapet Planetweb holder Epson på å utvikle verdens første skriver som kan kobles direkte til DVD-spillere og andre apparater md kompositt-signal ut.

Reeves, Keanu
Skriveren skal bruke Planetwebs programvare Digital Photo Manager for å kunne skrive ut stillbilder fra en DVD-spiller. I praksis vil det i dag si CD-plater med stillbilder på.

De to selskapene tror at markedet nå er modent for et slikt produkt. Stadig flere lagrer sine fotoalbum på CD, for så å spille det av for venner og bekjente.

Trykk på knappen

Og hva er da mer naturlig enn at man trykker på en knapp og får ut et antall eksemplarer for å dele ut til forsamlingen av besteforeldre, onkler og tanter?

Rett fra TV

Skriveren skal også kunne kobles direkte til TV-apparatet, for utskrift av alle typer stillbilder. Med andre ord skal du kunne skrive ut bilder både fra VHS-kassetter og kommersielle DVD-plater på denne måten.

Ettter alt å dømme vil du kunne skrive ut fra alle apparater som bruker kompositt-signal. Det gjelder både analoge og digitale viddeokameraer, samt de fleste stillbildekameraer,

Det er ennå ikke kjent når skriveren er klar for markedet.