Annonse


Wallace & Gromit på nye eventyr

Aardman Animations har allerede gjort butikk av å vise film gratis på nettet. Produksjonskostnadene for de korte filmsnuttene med den ufyselige snørrungen Angry Kid er forlengst inntjent gjennom annonseinntekter.

Nå er det gamle helter som skal online. Wallace & Gromit, kjent fra hysterisk morsomme animasjonsfilmer som «A Close Shave», «The Wrong Trousers», og «Grand Day Out», skal nå få boltre seg på nett i hele 12 kortfilmer, hver med ca. 1 minutts varighet. Alle filmene skal lanseres i løpet av året, og alle vil være gratis tilgjengelig.

Og tar vi ikke helt feil, vil nok Wallaces mange og sinnrike oppfinnelser stå sentralt i filmene, inkludert nye genistreker som Frokost-TV-Brødristeren.

Ny storfilm kommer

W&G-fans vil nok også bli glade for å høre at en ny «langfilm» også er på vei, selv om «The Great Vegetable Plot» fremdeles ligger et par år frem i tid.

Mer informasjon om Wallace & Gromit finner du på aardman.com/wallaceandgromit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse